Toepassing osmose water

Voordelen en methodiek bewassen met osmosewater

Voordelen:

Bewassen met osmosewater is een eenvoudige manier om zowel glas, aluminium, RVS, kunststof als beplating te
bewassen.

Door de reinigende werking van het omgekeerde osmosewater zullen glas, aluminium, RVS, kunststof en beplating tot diep in de poriën worden gereinigd.

Door diep in de poriën te reinigen ontstaat een optimaal schone gevel.

Bewassen met osmosewater laat geen residu (zeep) achter waardoor de behandelde oppervlakken minder snel vervuilen.

Het vlekvrij opdrogen levert een belangrijke tijdsbesparende factor op, de extra arbeid voor het natrekken en afsponsen komt immers te vervallen.

Omgekeerde osmose is milieu vriendelijk

Omgekeerde osmose is een uiterst milieu vriendelijke manier van water zuiveren de overbodige stoffen die eruit gehaald worden gaan terug in het riool en er komen geen chemische reinigingsmiddelen aan te pas

 

 
 
 
 
 

Methodiek:

De glazenwasser gebruikt bij deze methodiek van bewassing geen spons en een trekker of wisser, maar een korte steel met (zachte) borstel waaruit demiwater stroomt en waarbij geen reinigingsmiddel wordt ingezet.

Het reinigen is een simpele klus, de glazenwasser beweegt van boven naar beneden over het glas, de kozijnen en eventuele gevelbeplating, waarna het lekwater gewoon wegloopt.

Zonder wissen of drogen gaat hij over naar het volgend geveldeel, terwijl het reeds behandelde oppervlak vrijwel meteen opdroogt.